• امروز : جمعه - ۲۷ فروردین - ۱۴۰۰
  • برابر با : Friday - 16 April - 2021
2
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت خبر داد:

اجرای طرح انتخاب مشارکتی ارقام برنج با روش خشکه کاری

  • کد خبر : 1210
  • 03 مرداد 1399 - 22:28
اجرای طرح انتخاب مشارکتی ارقام برنج با روش خشکه کاری
طرح انتخاب مشارکتی ١٠ رقم هوازی برنج با روش خشکه کاری در اراضی بخش درودزن اجرا شد.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی برنج‌نیوز، عزیز رحیمی،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از اجرای طرح P.V.S یا انتخاب مشارکتی ١٠ رقم هوازی برنج با روش خشکه کاری در اراضی بخش درودزن این شهرستان خبر داد.
عزیز رحیمی گفت: در این طرح ١٠ رقم برنج هوازی به همراه رقم‌های DAH، AN۷۴، AHS در کرت‌هایی به اندازه ۴*۶ متر کشت شدند.
وی، از اهداف اجرای این طرح را علاوه بر ارزیابی تاثیر کاهش مصرف آب، افزایش بهره وری آب، مقایسه ارقام و انتخاب بهترین رقم برای کشت به صورت خشکه کاری اعلام کرد.
رحیمی افزود: در این طرح میزان زودرسی، مقاومت به آفات و امراض و میزان عملکرد نیز مقایسه خواهد شد تا مناسب‌ترین رقم با توجه به شرایط اقلیمی شهرستان مرودشت شناسایی و به کشاورزان معرفی شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: از آنجایی که زراعت برنج مصرف آب بیشتری در بین محصولات زراعی دارد، جایگزینی کشت معمولی برنج با روش کشت خشکه کاری و استفاده از تیپ اجرایی شده است و میزان آب مورد استفاده در این طرح نیز بااستفاده از دستگاه تانسیومتر اندازه گیری می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت تصریح کرد: در این طرح برای غلبه بر بیماری‌های قارچی و تسریع در رشد گیاه، بذوربرنج ١٢ تا ٢۴ ساعت توسط قارچ کش‌های مناسب ضدعفونی شدند و برای حذف باقیمانده قارچ کش‌ها چندین بار شستشو شدند.
خشکه کاری برای سومین سال پیاپی در سطح شهرستان مرودشت اجرا می‌شود و نتایج مطلوبی در بر داشته است.
لینک کوتاه : http://berenjnews.ir/?p=1210

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.