• امروز : پنج شنبه - ۲۶ فروردین - ۱۴۰۰
  • برابر با : Thursday - 15 April - 2021
3

رعایت فاصله ۲متری هنگام درو محصول برنج

  • کد خبر : 1321
  • 06 مرداد 1399 - 11:23
رعایت فاصله ۲متری هنگام درو محصول برنج

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: هنگام درو محصول برنج به شیوه سنتی “دستی” به طور طبیعی امکان استفاده از ماسک خیلی محدود است بنابراین اگر افراد در این شرایط فاصله ۲ متری را رعایت کنند، می توانند به راحتی کار درو را انجام دهند.

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی برنج‌نیوز، دکتر آبتین حیدرزاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: هنگام درو محصول برنج به شیوه سنتی “دستی” به طور طبیعی امکان استفاده از ماسک خیلی محدود است بنابراین اگر افراد در این شرایط فاصله ۲ متری را رعایت کنند، می توانند به راحتی کار درو  را انجام دهند.

وی اظهار داشت: ضرورت دارد افراد در طول مسیر تا مزرعه اگر از وسیله نقلیه استفاده می کنند که جمعی است حتما از ماسک استفاده کنند ضمن اینکه در هنگام صرف نهار و چای به هم نزدیک نشوند و فاصله فیزیکی را رعایت نمایند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان با بیان اینکه دست ها باید به صورت مرتب با آب و صابون شسته شود، اضافه کرد: افراد هنگامی که احساس بیماری دارند، وارد فعالیت کشاورزی نشوند و در صورت برخورداری از علائمی از جمله ضعف و خستگی حتما به اولین خانه بهداشت و مراکز درمانی مراجعه کنند.

استان گیلان دارای ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار است.

اولین برداشت مکانیزه برنج از روز گذشته “یکشنبه” در استان گیلان آغاز شده و برداشت درو برنج به شیوه سنتی “دستی” نیز توسط برخی از شالیکاران شروع شده است.

لینک کوتاه : http://berenjnews.ir/?p=1321

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.