به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی برنجنیوز، دکتر آبتین حیدرزاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان روز دوشنبه گفت: هنگام درو محصول برنج به شیوه سنتی “دستی” به طور طبیعی امکان استفاده از ماسک خیلی محدود است بنابراین اگر افراد در این شرایط فاصله ۲ متری را رعایت کنند، می توانند به راحتی کار درو را انجام دهند.
وی اظهار داشت: ضرورت دارد افراد در طول مسیر تا مزرعه اگر از وسیله نقلیه استفاده می کنند که جمعی است حتما از ماسک استفاده کنند ضمن اینکه در هنگام صرف نهار و چای به هم نزدیک نشوند و فاصله فیزیکی را رعایت نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان با بیان اینکه دست ها باید به صورت مرتب با آب و صابون شسته شود، اضافه کرد: افراد هنگامی که احساس بیماری دارند، وارد فعالیت کشاورزی نشوند و در صورت برخورداری از علائمی از جمله ضعف و خستگی حتما به اولین خانه بهداشت و مراکز درمانی مراجعه کنند.
استان گیلان دارای ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار است.
اولین برداشت مکانیزه برنج از روز گذشته “یکشنبه” در استان گیلان آغاز شده و برداشت درو برنج به شیوه سنتی “دستی” نیز توسط برخی از شالیکاران شروع شده است.