به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی برنجنیوز، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم کاهش قیمت برنج طارم محلی و برابری آن با برنج های خارجی را غیرقابل قبول دانست و گفت : دلیل اصلی کاهش قیمت برنج داخلی این است که عده ای در صدد هستند تا استاندارد برنج های وارداتی را کم کنند تا با این کار قیمت برنج های وارداتی را پائین بیاورند.
عزیزالله شهیدی فر با بیان این که کارشناسان استاندارد ، محققان و وزارت جهاد کشاورزی به هیچ عنوان راضی به کاهش استاندارد برنج های وارداتی نیستند ، افزود : انجمن برنج کشور نیز خواسته معاونت بازرگانی وزارت صنعت ، معدن و تجارت مبنی بر کاهش استاندارد برنج های وارداتی را غیر معقول و در واقع ضربه به برنج های داخلی دانست.
وی با تاکید بر این که کاهش استاندارد برنج های وارداتی اصلا در حمایت از مصرف کننده نیست ، گفت: همان طوری که توسعه کشت ارقام پرمحصول برنج در سال های پس از انقلاب از جمله آمل ۲ و آمل ۳ و هراز در مازندران به دلیل پائین بودن استاندارد های کیفی با شکست مواجه شد ، کم کردن استاندارد واردات برنج های خارجی نیز هدر دادن بیت المال و ضربه زدن به برنج های کیفی داخلی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در عین حال با ذکر این نکته که برنج های طارم محلی شیرودی و فجر که سه رقم اصلی کشت شالی در استان است ، کاملا متناسب با ذائقه مردم ایران است، اظهار داشت : اگرچه مشکلی در عرضه این نوع ارقام تولید داخلی وجود ندارد ، اما نباید فقط با هدف کاهش قیمت برنج ، هرنوع برنج را با هر کیفیتی وارد کشور کنیم.
شهیدی فر گفت : امسال شالی های کیفی تولیدی مازندران با هزینه بالا تولید شده است و در آمد اصلی کشاورزان استان از محل تولید و فروش این محصول است. گرانی ها و افزایش چند برابری قیمت دیگر کالاهای ضروری به کشاورزان مازندران هم رسیده است ، پس نباید محصول کیفی آنان را فدای برخی سیاست هایی کنیم که به نظر می رسد هدایت شده است.